Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ...

Αυτός ο Νουσδίλης που το παίζει δημοσιογράφος, τι μέρος του λόγου είναι ρε παιδιά?

Το παίζει δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας ΗΧΩ και νομίζει ότι απευθύνετε σε καθυστερημένους.

Στην συνέντευξη που έδωσε σε εκείνο το κορίτσι που είναι χαρά γεμάτο, υπονόησε ότι η εφημερίδα του διαβάζετε καθημερινά από 2000, 3000 ή και 5000 αναγνώστες!!!!!!!!!!

Ρε άντε μαζέψτε τον, μήπως εννοούσε ότι οι εφημερίδες όλης της χρονιάς διαβάζονται από τόσους αναγνώστες?

Εγώ του προτείνω να συνέλθει, να ξεκαβαλήσει το καλάμι, να συνεχίσει τις αγκαλίτσες και τα χαδάκια με τους Λάτσες και τους Μάριους και να απολαύσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αντιστοιχούν.

Αν χρειαστεί πάντως θα γράψω περισσότερα για να μαθαίνει ο κόσμος ποιος είναι ποιος σε αυτή την πόλη.

6 σχόλια:

  1. δεν μας λες και εσυ ποιος εισαι και οτι εχεις να πεις να το επωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμισε το διαδικτυο απο αμορφωτες και ανορθογραφες κοτες. Γιατι δε βγαινεις να τα πεις αυτα που γραφεις εδω επωνυμως ρε τζαμπα μαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΧΗ ΚΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΡΑΙ ΠΕΔΙΑ, ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΗΜΕ ΚΕ ΑΝΩΡΘΩΓΡΑΦΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαλληλακος εισαι σε διατεταγμενη υπηρεσια. Κι οπως ολοι οι υπαλληλακοι κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ZALION ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΣΥ ΦΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ Μ....Σ ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω υπαλληλακο δεν εχω μπλογκ για να διαδιδω μυθους και να πεταω λασπη. Η "τρελα" σου ειναι καλα αμοιβομενη και εχει συγκεκριμενο στοχο. Ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο να μας πουλας επαναστατικοτητα κρυμενος πισω απο εναν υπολογιστη λεγοντας πραματα που δεν αποδεικνυονται απο πουθενα. Τα στοιχεια μου ειναι στο μεηλ. Εκτος απο ασχετος με την ελληνικη γλωσσα εισαι και ασχετος και με το διαδικτυο. Βιαζοσασταν πολυ να βγαλετε το λασπομπλογκ και δε προλαβατε να μαθετε καλα το διαδικτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή