Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πολιορκία στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! - Ζαγοράκης: "Θέλετε να παραιτηθώ;" ....


Η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα εξόργισε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που πολιόρκησαν τα αποδυτήρια της ομάδας τους. Με δακρυγόνα και μία σύλληψη απάντησε η αστυνομία, ενώ επεισόδιο δημιουργήθηκε και με τον Ζαγοράκη. Ακολούθησε συνάντηση οπαδών με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αμέσως μετά την λήξη του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας τους, βρίζοντας και πετώντας αντικείμενα. Η αστυνομία επενέβη και κάνοντας χρήση χημικών κατάφερε να απομακρύνει το πλήθος, το οποίο ομως κινήθηκε προς το πάρκινγκ του γηπέδου και προκάλεσε ζημιές σε αρκετά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Τα δακρυγόνα που έχουν πέσει στην Τούμπα είναι πολλά με αποτέλεσμα να κάνουν την ατμόσφαιρα αφόρυτη. Μάλιστα ο προπονητής του "δικεφάλου" δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στην συνέντευξη Τύπου.

Η κατάσταση στους γύρω δρόμους της Τούμπας είναι έκρυθμη, ενώ η αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου έξω από τα αποδυτήρια. Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ο Ζαγοράκης έσπευσε στο σημείο για να ζητήσει να τον αφήσουν ελεύθερο. Όταν έγινε αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ περικυκλώθηκε από 200 περίπου οπαδούς του ΠΑΟΚ. Κάποιοι τον αποδοκίμαζαν, κάποιοι του είπαν πως τον στηρίζουν και ο Ζαγοράκης τους κάλεσε μέσα στο γήπεδο για να μιλήσουν.

Η συνομιλία του Ζαγοράκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ κράτησε περίπου 20 λεπτά.“Αναλαμβάνω την ευθύνη. Είμαστε θολωμένοι. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις”, ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του ΠΑΟΚ, προς τους οπαδούς, οι οποίοι τον "βομβάρδιζαν" ασταμάτητα με ερωτήματα για την επόμενη μέρα του “Δικέφαλου”. “Θέλετε να παραιτηθώ;” τους ρώτησε κάποια στιγμή ο Ζαγοράκης, για να εισπράξει την απάντηση από την πλειονότητα των 200 και πλέον οπαδών: “Δεν θέλουμε να φύγεις. Θέλουμε να μας πεις ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και να πάρεις μέτρα, κόβοντας τα νυχτοπερπατήματα των ποδοσφαιριστών και... σφίγγοντας τα λουριά”.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωθέντες οπαδούς του ζητούσαν εξηγήσεις για τον Παύλο Δερμιτζάκη και απαιτούσαν την αντικατάστασή του: “Φέρε έναν προπονητή που να μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες και να αξιοποιεί τα ταλέντα”. Ο Ζαγοράκης δεν απάντησε σε αυτές τις παραινέσεις των οπαδών.
Από  www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου