Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Aνεπανάληπτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση γυναικών στο ΝΗΣΑΚΙ...

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ

Σε μια ανεπανάληπτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση γυναικών στο ΝΗΣΑΚΙ μίλησε ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης.
Το Δήμαρχο Δράμας προλόγισαν ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Τζίμας Μαργαρίτης και η Δικηγόρος-Μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κων/νος Καραμανλής»  κα.Έλλη Παστραφίδου.

Ο Θωμάς Μαργαρίτης παίρνοντας το λόγο μεταξύ άλλων  υπογράμμισε:
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την σημερινή συγκέντρωση. Με την μεγάλη συμμετοχή σας στέλνετε το μήνυμα  μιας μεγάλης νίκης από την πρώτη Κυριακή.
Η σημερινή σας παρουσία, στηρίζει τη νέα μας πορεία, επιβεβαιώνει  την πίστη μας ότι η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου μας είναι υπόθεση όλων μας.
Έχουμε την εμπειρία, έχουμε στόχους, όραμα και ολοκληρωμένες προτάσεις… Όλοι μαζί θα δώσουμε τον ωραίο αγώνα για μια μεγάλη νίκη.»
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο μεγάλο έργο της Δημοτικής μας αρχής, στις παρεμβάσεις και το έργο που πραγματοποιήθηκε στον κοινωνικό τομέα που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής  και παρείχαν δωρεάν υπηρεσίες σε όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Δράμας τόνισε:
«Δημιουργήσαμε τις συνθήκες για μια πόλη όμορφη, σύγχρονη και ανθρώπινη.
Με την δική σας εντολή συνεχίζουμε. Η Δράμα τραβά το δρόμο του εκσυγχρονισμού της ανάπτυξης, τον δρόμο του μέλλοντος, αφήνοντας πίσω τους κινδυνολόγους και τους μηδενιστές. Τολμήσαμε, πετύχαμε, συνεχίζουμε όλοι μαζί.»

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η Παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και των Υποψηφίων Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας.


«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από: go drama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου